top of page
Sphere on Spiral Stairs

Intelecy Dagene 2023

Operasjonell AI i praksis

Forskningsparken | 20-22 september

Velkommen til Intelecy Dagene!

Vi inviterer deg til vår tredagers konferanse i Forskningsparken i Oslo denne høsten. I tillegg til en faglig rik agenda, vil du få muligheten til å nettverke med andre fagfolk branjen, knytte nye kontakter og møte gamle kjente. Arrangementet gir deg en skreddersydd opplevelse, uansett hvor mye du vet om AI, maskinlæring eller Intelecy no-code AI plattform. Du kan velge å delta én, to eller alle tre dager, avhengig av din rolle og interesse. Ta en titt på agendaen og velg de dagene som passer best for deg og dine faglige interesser.

Hvorfor delta

Intelecy Dagene er vår årlige konferanse eksklusivt designet for våre eksisterende og potensielle kunder, samt våre gode samarbeidspartnere.

Dato: 20, 21 og 22. september (etterfulgt av middag på dag to)
Sted: Forskningsparken, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo

Språk: Alle sesjoner vil bli holdt på norsk
Målgruppe: Næringsmiddelindustrien, metall og gruveindustrien, vann- og avløpssektoren, i tillegg til energisektoren   
Roller: Profesjonelle fra ulike bakgrunner og med ulike erfaringsnivåer, inkludert prosessingeniører, kvalitets-, vedlikeholds- og prosessansvarlige, dataanalytikere, beslutningstakere og alle som er interessert i å utforske potensialet til AI og maskinlæring i prosessindustrien

Pris: Deltakelse er gratis. Ønsker du å delta på middagen på dag to, har dette en kostnad på kr 500,- pr person.
No-show fee: kr 1000,- 

I tillegg til en tettpakket agenda vil vi sørge for deilig mat og drikke gjennom hele dagen. Vi ser frem til å ha deg med oss på middagen på dag to.

Velkommen til noen lærerike og spennende dager sammen med oss!

Forskningsparken.jpg

På programmet

Workshop: Hvordan bruke AI i praksis

20. september | 12:00-16:00 | Møterom Hagen 3

OBS! Ta med egen PC!
 

11:30-12:00   REGISTRERING OG LUNSJ

12:00-12:10  |  Velkommen til Intelecy Dagene!
Bertil Helseth, Founder & CEO ønsker velkommen til konfeansen.
12:10-16:00  |  Workshop: Hvordan bruke AI i praksis

På dag én vil vi ta for oss mulighetene rundt bruk av AI i produksjonsindustrien. Hva er egenlig maskinlæring og hvilke utfordringer innenfor prosessoptimalisering og predektivt vedlikehold kan løses? Denne sesjonen er i hovedsak "hands-on" og du får mulighet til å bygge egne maskinlæringsmodeller med Intelecys no-code industrial AI plattform, ledet av vår CEO Bertil Helseth, og våre erfarne Intelecy-eksperter. PS! Du trenger ingen erfaring med koding!

Målgruppe: Deltakere som er nye innen AI og maskinlæring - og Intelecy-plattformen. Dette passer for deg som ønsker å få grunnleggende kunnskap og forståelse for bruk av AI og maskinlæring i produksjonsindustrien.

Suksesshistorier om maskinlæring i produksjon

Torsdag 21. september | 09:00-16:00 | Møterom Toppsenteret

På dag to vil vi dykke ned i inspirerende suksesshistorier fra våre kunder, samt hente inspirasjon fra eksperter innen vedlikehold og produksjon. Du vil høre noen av våre kunder dele sine erfaringer med å utnytte maskinlæring for å optimalisere produksjonsprosesser. Gjennom disse case-studiene vil du få innsikt i praktisk operasjonalisert bruk av AI, samt hvilke konkrete effekter AI har på effektivitet, kvalitet og bærekraft.

08:30-09:00   REGISTRERING OG KAFFE

09:00-09:10  |  Velkommen til Intelecy Dagene 2023!

Anna Olsson, Chief Commercial Officer i Intelecy ønsker velkommen.

09:10-09:30  |  Intelecy's historie, nåværende status, bransjetrender og veien videre

Bertil Helseth, Founder & CEO i Intelecy

09:30-09:50  |  Kundehistorie: Maskinlæring til overvåking og som analyseverktøy

Rana Gruber deler sin reise med bruk av maskinlæring som et kraftig analyseverktøy. Utforsk konkrete case-studier som viser hvordan de har implementert maskinlæringsteknologi for å oppnå målet om å overvåke signaldrift på nøkkelmålinger.

Håkon Havskjold, Prosessingeniør, Rana Gruber

09:50-10:20   PAUSE

10:20-11:00  |  Suksesskriterier for vellykket implementering av no-code AI i industribedriftene

Vi besøk av to studenter fra Universitetet i Agder som har gjennomført en bacheloroppgave med mål om å avdekke suksessfaktorene bak vellykkede AI-prosjekter. De vil presentere prosjektet sitt og dele innsikten de har oppnådd om de avgjørende elementene som skiller vellykkede AI-prosjekter fra resten. 

Svetlana Rudez og Daniel Stølsvik Revne

11:00-11:30  |  Kundehistorie: Overvåkning av prosesshelse

Utforsk viktigheten av effektiv prosesstyring. Fra nøye overvåking av levende katalysatorer til fastmontert prosessutstyr, vil du få konkrete eksempler på dataanalyse og anvendelse av anomaly modeller som aktivt overvåker prosesser i dag.

Torbjørn Saltjelvik, Shift Manager i GC Rieber VivoMega

11:30-12:20   LUNSJ & MINGLING

12:20-12:50 | Norske Hemmeligheter

Cathrine Louise Finstad fra kunstprosjektet og Instagram-kontoen Norske Hemmeligheter dykker ned i arkivet og deler noen av hemmelighetene publisert på nett fra 2009 til i dag. Hemmelighetenes innhold varierer fra humor til alvor og er en god dose blanda drops fra virkeligheten.

 

 

12:50-13:10 | Hvordan lykkes med digitaliseringsprosjekter

Vår gode samarbeidspartner Maintech, kommer for å dele sin ekspertise innen digitaliseringsprosjekter. Du vil få innblikk i hvordan de bruker sin erfaring med dataanalyse, maskinlæring og risikoanalyser for å bistå kunder med å oppnå suksess i deres digitale transformasjonsreiser.

Adrian Aadal, leder for digitale løsninger i Maintech

 

13:10-13:45    PAUSE

 

13:45-14:15  |  Kundehistorie: Pilotprosjekt "Presse-pumptestasjon" på Glencore Nikkelverk ved hjelp av maskinlæring

Hvordan og hvorfor startet dette prosjektet, oppfølging av prosjektet og hva har man lært så langt.

Trond Wilson, Avdelingsleder Teknisk Support Vedlikehold og Osmund Høye, forsker hos Glencore Nikkelverk. 

14:15-15:00  |  Paneldiskusjon: Fremtiden for AI i prosessindustrien - utfordringer og muligheter. Paneldeltakerne vil dele verdifull innsikt, ideer og perspektiver som vil hjelpe deg med å bedre utnytte AI-teknologi for å styrke din virksomhet.
Dag Madland, Vedlikeholdsleder i Tine, Marita Buarø, R&D Project Manager fra GC Rieber VivoMega og Thale Mjavatn, Account Director Startups and Scaleups fra Microsoft, Bertil Helseth, Founder & CEO i Intelecy

 

15:00-15:25   PAUSE

15:25-15:45  |  Veien videre

Avslutningsvis tar vi en titt på hva som ligger i Intelecys "roadmap" for den nærmeste fremtid.

Jonathan Camp, Chief Security Officer i Intelecy
OBS! Dette innlegget vil bli holdt på engelsk.

15:45-16:00  | Oppsummering av dagen

Anna Olsson, Chief Commercial Officer og Bertil Helseth, Founder & CEO i Intelecy

 

16:00-16:30   MINGLING

 

16:30-17:00   AVREISE T-BANE TIL FELLES MIDDAG

 

17:30-21:00   MIDDAG PÅ OLIVIAS PÅ AKER BRYGGE  

Målgruppe: Profesjonelle fra ulike bakgrunner og med ulike erfaringsnivåer, inkludert prosessingeniører, kvalitets-, vedlikeholds- og prosessansvarlige, dataanalytikere, beslutningstakere og alle som er interessert i å utforske potensialet til maskinlæring i prosessindustrien.

Intelecy Bruker Forum

Fredag 22. september | 09:00-13:00 | Møterom Lyng

OBS! Ta med egen PC!

Dag tre er dedikert til våre eksisterende kunder og er en praktisk workshop som gir nyttig kunnskap og ferdigheter som Intelecy-bruker. Du får også en eksklusiv gjennomgang av Intelecy-plattformens veikart.

08:30-09:00   REGISTRERING OG KAFFE


09:00-13:00  |  Workshop for Intelecy-kunder

Under workshopen vil du ha sjansen til å engasjere deg direkte med våre eksperter. Vi vil gjennomføre veiledede øvelser og diskusjoner som gir deg praktiske innsikter og verdifulle teknikker for å optimalisere produksjonsprosessene dine. Dette er en unik mulighet til å diskutere nye funksjoner og få innsikt fra vårt team. Vennligst husk å ta med din egen PC for å delta aktivt!

Målgruppe: Eksisterende Intelecy-kunder. Denne dagen er dedikert til nåværende og nye brukere av Intelecy-plattformen som ønsker å forbedre sin forståelse, optimalisere utnyttelsen av plattformen og utforske avanserte funksjoner og implementeringsstrategier som er skreddersydd for deres spesifikke produksjonsprosesser

*Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i agendaen.

AdobeStock_303710408 (1).jpeg

På scenen.

Du vil møte inspirerende foredragsholdere og spennende paneldeltagere i løpet av dagen. Disse møter du!

bottom of page